Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha leteszteltek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha leteszteltek egy lányt, hogy érdeklitek-e azt ti hogy csináljátok? Miket csináltok?

Figyelt kérdés
Msn-re nem mentek fel,hátha keres,vagy nem írtok vissza vagy mi?:D
2011. jan. 28. 16:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Biztosan vonzódik hozzád, érdekled, szóval hajrá, adj neki zöld utat, hogy udvarolhasson! Csábítsd el vmi női praktikával!
2011. jan. 28. 17:31
 12/24 A kérdező kommentje:

Pl?:D Hát..pár mindent megpróbáltam már:D

De az ütött meg mikor bekapcsolta a webcam-ot mert,hogy élőben nem láttam XD Azt ott örült a fejének XDD

Egyszer azt,mondta nem rég,hogy az osztályában is tapadnak rá a lányok mióta gyúr..Csak ő nem adja könnyen magát.. Aztán ez az utolsó mondat megmaradt bennem..

2011. jan. 28. 17:39
 13/24 A kérdező kommentje:
Bocsi,a két legfontosabbat kihagytam.. Egyszer novemberben megkérdezte,hogy nem-e találkoznánk személyesen?Meg mostanában nagyon mondogatja,hogy költözzek oda,meg tökjó lenne mert tudnánk találkozni ugyanis ő 30perc alatt ott van,mióta elmeséltem,hogy nekem Debrecen a szívem csücske:D
2011. jan. 28. 17:42
 14/24 anonim ***** válasza:
Na látod... Ezek beszédes infók, amik arról árulkodnak, hogy igenis hajt rád. Az meg, hogy veled közli, hogy tapadnak rá a csajok, azt jelenti, hogy féltékennyé akar tenni.
2011. jan. 28. 17:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Oké,köszi:) És akkor most hogyan tovább? annyi minden kavarog a fejemben,hogy nem tudom mi lenne jó és mi nem..
2011. jan. 28. 18:01
 16/24 anonim ***** válasza:

Menj fel msn-re, és várd meg, amíg rád ír. Aztán várd meg, amíg elhív. Utána érezzétek jól magatokat!

Szóval neked most nincs dolgod, csak várni.

2011. jan. 28. 18:04
 17/24 A kérdező kommentje:
Oksa,fent vagyok várom. De nem jön fel :S ?:S De azért facebook-on visszabök XD
2011. jan. 28. 18:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Jellemző. Incselkedik, évődik. Ha legközelebb találkoztok, csókold meg!
2011. jan. 28. 18:09
 19/24 A kérdező kommentje:
Megcsókolnám,de nem hinném,hogy gépen keresztül megtudom =/ XD Pedig érdekes,tegnap előtt nagyon jól elvoltunk szvl nem mondtam semmi rosszat,de tegnap óta meg.. XD Vagy lehet untXD:S
2011. jan. 28. 18:17
 20/24 anonim ***** válasza:
Nehezen lehetne unni egy ilyen aranyos lányt.
2011. jan. 28. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!