Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlanátok meleg témájú filmeket?
Köszi a válaszokat!
21:55ös, akkor írj rám privátban! :)
Szia, en a Tammy vagyok Sväjcbol.... Itt taliztam nehany kiemelt meleg de nem sex filmet...
Leginkabb a LATTER DAYS - t ajanlom mert azt mar többször lattam, eredeti ill nemet nyelven... Ez egy roppant szorakoztato drama - romantikus es en meg sirtam is rajta elöször... Es ez a film Happy End - del vegzödik ami sok drama eseteben ritka szamba megy... Az angol nyelvü emberektöl - soktol rossz kritikat kapott olv el... de szerintem ez a film tenyleg nagyon szep jo es ertelmes es elegge nem földröl rugaszkodott hanem igen is super a maga nemeben !!! Mert az egyik figuraban valamilyen szinten felismertem a fital önmagamat... na mindegy. nem tudom hogyan tudod letölteni mert a link elvisz mashova... es valami BLOCKBASTER is bejott ami itt svajcban fizetös... szerintem a tengeren tul is.. 5$/het vagy vmi... majd irok havalami biztos INGYENESet talaltam de ebben a temaban nagyon nehez mert mat az eMule - program nem megy - magyar oldalakrol meg meleg temeju filmet egyaltalan nem lehet...
Szoval, ha többet tudok irok neked vagy ha te tudsz irj nekem leci mert engem is erdekelnek a meleg temaju non-sex filmek...
SSzia, TAm
______LINK:
vagy:
--> még en is csak nezegetem eme oldalakat - ugyhogy sokat nem tudok roluk mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!