Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen Érzés a szex?
Figyelt kérdés
16/f vagyok.rengetegszer adódott már olyan helyzet hogy elveszithettem volna,de valamiért nem.egyszóval milyen érzés?gondolom jobb mint a maszturbálás,de kb mennyivel?részletes információkat szeretnék2011. jan. 27. 18:36
2/13 A kérdező kommentje:
de kb mihez hasonlitható?bizsereg közbe az ember farka?vagy milyen,szűz vagyok még.szóval bocs hogy még ebben a témában tudatlan vok :S
2011. jan. 27. 18:38
3/13 anonim válasza:
Mennyivel? Sokkal. De a szexben nem az a legjobb, ha elveszíted a szüzességed. Nem erről szól. A párodról, a kapcsolatotok testi megnyilvánulásáról, az egymásnak (!) való örömszerzésről.
4/13 anonim válasza:
Olyan mint csokit enni, csak jobb.
5/13 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem arról szól,azt mondtam hogy még szűz vagyok,nem azt hogy nekem a szex azt jelenti hogy elvisztem
2011. jan. 27. 18:41
6/13 anonim válasza:
Szerintem meg semmi extra...nem jobb mint enni vagy aludni. Túlmisztifikálják ezt a szex-dolgot.
7/13 anonim válasza:
Az a jó a szexbe amikor csunyán bevágod a lompost ! Amikor nyáron 40 fokba összeér a csajjal az izzadt büdös rothadt testetek és ... kb ennyi...télen azé nem szoktam szexelni me összemegy a pcsöm !
8/13 anonim válasza:
Ezt nem lehet elmondani :D. Mit érsz a szavakkal? Próbáld ki és megtudod.
9/13 anonim válasza:
Rettenetes!
So-ha, de so-ha ne a-karj szek-szel-ni!!!!!
10/13 anonim válasza:
bizsereg???? Az agyad esetleg!
mé bizseregne? ez nem guminő, amit lehet rezegtetni...XD
szánalmas vagy.
"rengetegszer adódott már olyan helyzet hogy elveszithettem volna"
ez egy nagy kamu. Most kit akarsz átverni?
am első alkalommal nem nagy durranás, be leszel sz*rva, a legvastagabb gumit veszitek majd, és gyakorlatilag semmi extrát nem érzel, a csaj meg full száraz lesz.
aztán később...ottkezdődik a SZEX! gumi nélkül, és jónedves punciba,,,,,nah az a leírhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!