Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha van egy lány aki nagyon szimpatikus de nem sovány mit tennétek?
nem is jönnétek vele össze vagy összejönnétek és segítenétek neki ha ő is szeretne vékonyabb lenni pl akkora lenne mint a jobb oldali kép
lehetőleg 20évesek válaszoljanak :)
kérdező: véleményeket kértél, neki ez a véleménye, fogadd el és ne sértődj meg, ha nem a te szájízednek megfelelő. Ha ömlengést vársz, akkor azt kérd a barátnőidtől.
amúgy kinek mi. valakinek nem akadály, valakit meg kifejezetten taszítana a látvány, és nem tudná elképzelni párjaként a lányt.
nem a kérdésre válaszolt ennyi
nem azt kérdeztem ki szereti vagy nem
"nem a kérdésre válaszolt ennyi"
Nem? Az volt a kérdésed, hogy "nem is jönnétek vele össze"?
Én meg írtam, hogy undorító a kövér lány. Kis logikával kitalálhatod, hogy nem jönnék össze vele.
Egyébként elhiszem, hogy van olyan lány aki betegség miatt lett kövér de a legtöbb nő azért néz ki úgy, mint egy tehén, mert tömi magába a sok kaját és lusta mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!