Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok mit jelent az ha egy lány szimpatikus?
Kellemes jelenség vagy neki mint ember vagy mint nő.
Ez majd később kiderül.
Mi szó szerint gondoljuk az ilyesmit:
A szimpatikus (a szimpátia görög ill. latin eredetű szóból képzett) melléknév jelentése rokonszenves, megnyerő, szeretetre méltó (valami vagy valaki). Sokan a tetszéssel összetévesztve, tetszik értelemben használják, amely ízlés dolga, sokkal tágabb használatú és szubjektív, ennek ellenére számos döntésben elegendő alap, és az életből így a társadalom működéséből nem iktatható ki.
Jók a benyomásai rólad, gondolom valamilyen szinten vonzónak tart, ami még alakulhat minden irányba.
Mondjuk ez elég távolságtartó megjegyzés is lehet.
Be kell próbálkozni nála szépen lassan, aztán kiderül :)
Bármit jelenthet. Azt kell megkérdezni, akinek ezt mondta. Ő látta a srác mozdulatait, hallotta a hangját.
Tudom ezt úgy is mondani, hogy azt jelenti: Utálom.
Persze biztos nem ezt gondolta, de egy szóból semmire sem lehet következtetni.
Én arra szoktam azt mondani, hogy szimpatikus, akivel jól érzem magam, jól tudok vele beszélgetni, tetszik a hangja, a gesztusrendszere. Sőőőt, ha nem akarom hogy tudjanak róla, ha bejn a csaj, tehát úgy érzem, hogy tudnék érezni felé többet, magyarán szólva bejön nekem, arra is csak annyit mondok, hogy szimpatikus a csaj. :)
Remélem kifejtettem... ;P
20|F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!