Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, hogy 13 (mindjart 14 evesen nem volt meg baratom? Lehetett volna, de en meg nem alltam keszen erre es es most se erzem magam keszen. Mi a baj velem?
Boldog szülinapot! nem késtél le semmiről :)
16/f
Amúgy még annyi, hogy a mostani srácok vagy csak "arra" mennek, vagy okosak és csak a tanulás érdekli őket... Persze mindig van kivétel!! (én utálom a legjobban az általánosítást) Nekem pl: most 2 srác "tetszik" (már amennyire, annyira nem vagyok elájulva)
-az egyik egy segg: cigizik, csúnyán beszél, köpköd, és egy teljes idióta....
-a másik egy okos tojás, kitűnő tanuló, viszonylag kedves, de senkit se enged magához közel. Alsóban én adtam neki a gúnynevét :D sokat vitatkozunk stb.
Talán ez nem tartozik a kérdésedhez, de leírtam, hátha mégis segít! Amúgy az elsőnek (cigisnek) barátnője lett, az okostojásért pedig egy csomó lány odavan....--->de ő nem jár senkivel...huhhhhh fiúk, nekem sem lesz egyhamar barátom... am. tudod mi a legérdekesebb, hogy az okostojással egy középsuliba jelentkeztünk.....(remélem nem kerülünk 1 suliba és felveszik a fazekasba....) és bocsi, hogy ezzel zaklattalak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!