Ez neki ciki lehetett?
Van egy barátnőm szinte tesók vagyunk már.Rossz anyagihelyzet között élnek.Mi egy kicsit tehetősebbek vagyunk és adtam neki egy pár ruhát örökre.Nagyon örült neki.Persze az a lány aki arról híres,hogy mindenkit cikizzen azt mondta:
-Az nem a Petra ruhája te csöves?
Erre kifutott előttem szünetbe és sírt a mosdóba.Mondtam neki,hogy hagyd ő mindenkivel ilyen.És nem is vagy csöves.Tegnap elvittem őt moziba fizette a mozijegyét,de én fizettem neki az üditőt,és a popcornot is.Szerintetek ő neki ciki,hogy a legjobb barátnője vesz neki sok mindent?
Én annak a lánynak nem lennék a helyébe,aki ilyet mondott, gáz és a szüleit is minősíti ha így nevelték!
Ti mindketten irigylésre méltók vagytok, barátnőd remélem egyszer belátja, hogy hülyeség volt sírni, inkább büszkén mondta volna, hogy a legjobb barátnőmtől kaptam, amilyen barátnőd neked sose lesz!
Én is hasonló helyzetben vagyok, a barátnőm lényegesen jobban keres, mint én és ha megyünk valahová legtöbbször ő hív meg.
Sajnos nem a távolság miatt nem tudunk gyakran találkozni (évi 5-6 alkalom) így nem érzem úgy, hogy kihasználom, persze jobb lenne, ha gyakrabban megengedhetném magamnak én is, hogy meghívjam, de most ez a helyzet.
Volt ez másképp is és lesz is.
A barátság amúgy sem ettől függ és igazi barátok nem is nézik az ilyet.
Örülök, hogy a ti barátságotok is ilyen tiszta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!