Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "girnyó" vagyok, akkor nem lesz barátnóm sem?
Van aki az ilyen kisfiús, cuki alkatot szereti.
Én elég nagydarabnak érzem magam, ezért tudok csak egy nagy férfit elképzelni magam mellé.
"én meg akármit csinálok egyenlőre nem hízok,sportra meg sok időm nincs egyéb okokból!"
Ez csak rinyálás és kifogáscsinálás!!! Ha tényleg akarsz valamit kezdeni a testeddel akkor edz! Minden nap lefekvés előtt nyomj le 10 fekvőtámaszt, és ha már csinálod 1-2 hete, akkor nyomj le 15-öt, majd 1-2 hét múlva 20-at és így növeld az adagot ahogy bírod, mellé csinálj felüléseket. Ha nem lefekvés előtt, akkor fürdés előtt, vagy reggel, vagy napközben ha otthon vagy. Az meg hogy a szüleid, vagy a szomszéd vagy tököm tudja mit gondol, az meg ne érdekeljen. Ha tényleg akarsz valamit csinálni a testeddel akkor csinálj, ne érdekeljen semmi más!
Amúgy meg, a nőknek nem csak a nagy pénisz és az izomagy kell, ha megvan minden lelki adottságod, akkor már képes vagy találni egy okos, édes, kedves, szép barátnőt! Szedd össze magad!
Én sem vagyok egy nagydarab, magasságomhoz képest pont megvan a súlyom. Attól függetlenül nem volt gondom a nőknél. Utolsónál már egy kicsit nehezebb voltam, de az is mind hason van. Ne érezd magad girnyónak, olyan vagy, amilyen. Fogadd el magad, és a nők is el fognak fogadni. (Persze próbálkozni kell ;) )
Egy kis edzés azért biztosan nem árt meg;)
Mi az hogy girnyó? Annyira röhejes ez a szóXD Szerintem biztos jól nézel ki, ha kicsit is helyes az arcod, akkor nyert ügyed van! A karodra gyúrj, hogy szélesedjen a vállad kicsit, mert a lányoknak az jelképezi a védelmet. De az fontosabb, hogy erős vagy -e, attól még lehetsz az, ha nem vagy izmos, sőt szerintem biztos az vagy, főleg ha írod h fekvőzöl. Amúgy szerintem a fiúknál pont az a jó pl. ha kicsi a fenekük:D SZerintem... Látod, nekem ez jön be, ez van:D És a magasság az fontosabb, a lényeg h nálad alacsonyabb lányt válassz és akkor már érzi, hogy meg tudod védeni.
Ezen a girnyó szón még mindig ki vagyok akadva....XD
OFF
23:40-as: a lustasággal kapcsolatban igazad van, a többivel kapcsolatban nem. Attól egy grammot nem fog magára felszedni, hogy fekvőtámaszokat és felüléseket csinál esténként, az abszolúte nulla semmi. Kardiovaszkurális teljesítménye esetleg nő, de testtömeg gyarapodás nem lesz.
A kérdező féle ún. ektomorf típusú emberek csak nagyon komoly táplálkozás-béli változtatásokkal képesek szemmel látható izomtömeget építeni (és ez igaz mindenkire, megfelelő táplálkozás nélkül nincs izomépítés) természetesen aktív sport mellett, lehetőleg anaerob mozgásfajtákat végezve.
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!