Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis vagy mar tulzas?
Figyelt kérdés
Tehat az a helyzet, hogy randizgatok valakivel, en vagyok a no es jelenleg nincs penzem. (vagyis van, de mindent felre kell tennem, ahhoz, hogy elerjek dolgokat, ezert vegtelenul mertektarto vagyok) O szivesen meghivna erre arra, de ez engem kellemetlenul erint, foleg, hogy tudom, nem holnap fogom viszonozni ezeket. Ezert mar nem is akarok vele talalkozni, mert konok vagyok es legutobb is, majd szomjan vesztem, mert bar volt nalam viz, o mindenaron megakart hivni en meg nem hagytam es ezert azt mondtam, nem vagyok szomjas. Olyan kinos lenne errol beszelni, de ez az igazsag, mit tehetnek? Ha elmondanam rosszul erintene, fiuk ti, hogy reagalnatok? Egyebkent se szeretem az ilyen meghivasokat, mert elkotelezve erzem magam, ami nem jo erzes, nem erdekel milyen sztereotipiakat ultettetk a fejebe masok, en ilyen vagyok. Szoljak neki, ti mit szolnatok erre, vagyis inkabb mit gondolnatok? Oszinten! (19 eves vagyok, o 27)2011. jan. 25. 19:24
1/1 Gishart válasza:
Nekem barátnőm volt full ilyen. Én megakartam hívni, ez valahogy bennem volt, viszont éreztem, hogy néha rosszul esik már a dolog. Ő is olyan helyzetben volt mint te, nem tudott fölösbe költeni, ami engem nem is zavart, őt viszont igen. A vége az lett, hogy mivel ő kapott munkahelyén ilyen kajautalványokat ő azokkal fizetett. Ugye az utalványokat nem tudja félrerakni, így aztán kiegyensúlyozódott a dolog, és nem zavarta őt sem. Szerintem mond el neki. nem kínos erről beszélni. Ha tartalékolnod kell, akkor azt megfogja érteni, de azt nem árt megbeszélni, hogy neked ez rossz/kellemetlen/kínos. A végtelenségig te sem húzhatod, gondolom ezt tudod. Ha komolyan gondolja a randikat, akkor meg fogja érteni a dolgot. Persze a férfiakban benne van a kedvesség (már akiben persze), így ajánlatos nem a gyökereknél elfolytani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!