Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az ember szerelmes egy olyan valakibe, akivel még sohasem találkozott élőben?
Most nem az MSN és chat világáról beszélek, hanem arról a fajta rajongásról, amit hírességek, színésznők, énekesnők, sztárok iránt éreznek bizonyos emberek, de ez több puszta rajongásnál. Tényleg lehet ilyen szerelem vagy ez csak rajongás, szexuális vonzalom és őrült fellángolás? Olyat is olvastam, hogy a szerelem is biológia, és feromonok kellenek hozzá, szóval ha nem "éreztél" meg még valakit, akkor nem is lehetsz igazából szerelmes belé?
(Én nem érzek ilyesmit egy ismeretlen iránt se.:)
F
lehet perszehogy.
mi a barátommal ,akivel imádjuk egymást neten ismerkedtünk meg és 1 hónapig nem találkoztunk,viszont szerettük egymást nagyon :]
Szerintem internetes ismerkedésből lehet szerelem úgyis, hogy nem látták még egymást, mivel kommunikálnak, és megismerik nagyjából egymást.
De a sztárok, énekese...hát...mit szeretnének benne? A hangjukat, vagy a testüket? Nem is ismerik, hogy milyen belülről. Nem hiszek benne!!! Nagyon nem!
Köszi a válaszokat!
Akik tartják a kapcsolatot, de nem találkoztak még, az más helyzet, de szintén érdekes. Viszont én főleg az ismeretlen emberekre gondolok, akiknek nem sokat tudunk a belső tulajdonságaikról.
Én bizonytalan vagyok benne, hogy az ilyenfajta érzések tekinthetők-e szerelemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!