Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet az ember szerelmes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az ember szerelmes egy olyan valakibe, akivel még sohasem találkozott élőben?

Figyelt kérdés

Most nem az MSN és chat világáról beszélek, hanem arról a fajta rajongásról, amit hírességek, színésznők, énekesnők, sztárok iránt éreznek bizonyos emberek, de ez több puszta rajongásnál. Tényleg lehet ilyen szerelem vagy ez csak rajongás, szexuális vonzalom és őrült fellángolás? Olyat is olvastam, hogy a szerelem is biológia, és feromonok kellenek hozzá, szóval ha nem "éreztél" meg még valakit, akkor nem is lehetsz igazából szerelmes belé?

(Én nem érzek ilyesmit egy ismeretlen iránt se.:)

F

2009. febr. 4. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet.
2009. febr. 4. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
ÉN UGY GONDOLOM HOGY IGEN.
2009. febr. 4. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:

lehet perszehogy.

mi a barátommal ,akivel imádjuk egymást neten ismerkedtünk meg és 1 hónapig nem találkoztunk,viszont szerettük egymást nagyon :]

2009. febr. 4. 18:59
 4/10 anonim válasza:
lehetséges, ezt azért mondom, mert én 1 éve msn-zek egy csávóval, 200 km van köztünk, de nagyon szeretjük egymást, pedig sajna nem lehetünk együtt...
2009. febr. 4. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Biztos, hogy nem lehet. Lehet lepontozni. Aki azt mondja, hogy lehet, nem tudja mi a szerelem. 18/F
2009. febr. 4. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem internetes ismerkedésből lehet szerelem úgyis, hogy nem látták még egymást, mivel kommunikálnak, és megismerik nagyjából egymást.

De a sztárok, énekese...hát...mit szeretnének benne? A hangjukat, vagy a testüket? Nem is ismerik, hogy milyen belülről. Nem hiszek benne!!! Nagyon nem!

2009. febr. 4. 20:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akik tartják a kapcsolatot, de nem találkoztak még, az más helyzet, de szintén érdekes. Viszont én főleg az ismeretlen emberekre gondolok, akiknek nem sokat tudunk a belső tulajdonságaikról.

Én bizonytalan vagyok benne, hogy az ilyenfajta érzések tekinthetők-e szerelemnek.

2009. febr. 5. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem. Vonzalom a külső, eljátszott szerep irányába, semmi több.
2009. máj. 23. 02:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg így van.
2009. máj. 23. 08:32
 10/10 anonim ***** válasza:
ahogy írtad ennek van biológiai alapja, ez egy folyamatnak mondható, a folyamat az illető meglátásának pillanatától kezdődik, és ki alakul egy bizonyos szimpátia, szerelem, amit ilyenkor érzünk az egyfajta "kezdeti" szerelem, ahogy megismered ez szerelem/szimpátia az illető tulajdonságaitól függőn nő vagy csökken, ilyen a hangja, a stílusa stb, (remélem segítettem vmennyit)
2010. jan. 20. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!