Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha az egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha az egész életemet pasi nélkül élem le? 23/l

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 19:25
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Dehogy gáz sokkal könnyebb lesz az életet nem kell senkinek a szaros gatyáját mosni ,meg főzni rá és a rigolyáit el viselni.
2011. jan. 29. 04:21
 22/34 anonim ***** válasza:

ha problémaként tekintesz erre a dologra (márpedig ha itt megkérdezted ezt az unatkozó 14 évesekről, akkor nyilván igen), akkor az valóban probléma az életedben.

próbáld megoldani.

2011. jan. 29. 08:22
 23/34 anonim ***** válasza:

Én simán leélem az életem pasi nélkül, nem gáz ez a dolog...

(36F)

2011. jan. 29. 11:16
 24/34 anonim ***** válasza:
Én is pasi nélkül élek. Üdv. Csaba
2011. jan. 29. 13:21
 25/34 anonim ***** válasza:
Kedves 04.21-kor válaszoló. Ritka ócska lehetsz, ha neked olyan pasi jut csak akinek szaros a gatyája ... ^^
2011. jan. 29. 17:58
 26/34 anonim ***** válasza:
Én most már kíváncsi vagyok hogy nézel ki. Szerintem nincs mit szégyellni, de ha mégsem akarod publikálni, privátban elküldhetnéd. A facebook, vagy iwiw linked. Egyből fogok tudni tanácsot adni, ami őszinte...
2011. jan. 30. 02:36
 27/34 anonim válasza:
Nem az a gond hogy önértékelési problémáid vannak!?Jó ha van egy megértő kedves,szerető társad!De tény hogy a legtöbb férfi egy barom!Ha gyereket szeretnél ő nem akar!Ha venni akarsz valamit az drága,de ő bármilyen szerszámot megvesz mert az kell!Ha beteg megakar halni,ha te vagy beteg észre sem veszi csak arra lesz figyelmes nincs meleg kaja!Hiába adsz magadra fel sem tűnik neki,ő bezzeg hízhat és lehet rajta több kiló felesleg atól ő férfias,te meg kövér!Én amúgy megértelek néha sokkal jobb egyedül,de persze nem hosszú távon!Ha nem keresed akkor fog rádtalálni az igazi!
2011. jan. 30. 10:17
 28/34 anonim ***** válasza:
én egy 22 lány vagyok, de még soha nem volt 1 pasim se, pedig nagyon szeretnék már 1 komoly kapcsolatot, nem vagyok modell alkat, ez lehet probléma, az arcomról meg nem tudok mit mondani, mert minden körülöttem lévö lány-nö azt mondja, hogy gyönyörü vagyok, de pasitól még soha nem halltottam ezt. szerintem, ha eddig nem volt pasim, akkor már ezután nem is lesz. Na meg persze nekem midig olyan pasik jöttek be akik rám se néztek, akiknek meg láthatóan tetszettem azok meg szinte taszitottak maguktól, és innkább elüldöztem magamtól őket, néha már bánom, lehet, hogy idővel meg tudtam volna szeretni őket, de soha nem adtam nekik esélyt. ezért szinte biztosnak érzem, hogy soha nem lesz pasim.
2011. jan. 30. 10:46
 29/34 anonim ***** válasza:
az elözö lány vagyok evvel csak azt akartam mondani, hogy adj esélyt magadnak, és a pasiknak is, és akkor idövel boldog lehetsz.
2011. jan. 30. 10:49
 30/34 anonim válasza:
Szerintem is esélyt kell adni a pasiknak, mert vannak köztük normálisak is. Idén leszek 20 és eddig közöm nem volt a hímekhez, én is nélkülük akartam élni. Aztán 2 hónapja felvett egy srác msn-re és jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy rendes, "nem olyan mint a többi" :D Azóta együtt vagyunk. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy felesleges bármit is előre elhatározni, a sors úgy is beleszól ha akar! ;)
2011. jan. 30. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!