Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha az egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha az egész életemet pasi nélkül élem le? 23/l

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 19:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Akár én is feltehettem volna ezt a kérdést, nálam annyiban más a dolog, hogy nekem semmi tapasztalatom nincsen, sosem volt még senkim, de már nem is vagyok biztos benne, hogy valaha összejönne és működne bárkivel, ja és én is sem vagyok csúnya, úgyhogy nem is az az oka. 23/L
2011. jan. 24. 19:41
 12/34 anonim ***** válasza:

Nem csak a pasiknak, hanem magának is esélyt kell adnia, ez a legfontosabb.

Magadnak add meg az esélyt kérdező!

Az, hogy te mennyire leszel boldog csak rajtad múlik, ne félj a csalódástól.

2011. jan. 24. 19:46
 13/34 anonim ***** válasza:

Valójában nem az a gáz, ha pasi nélkül élsz, hanem ha nem úgy élsz, ahogy szeretnél. Ha TÉNYLEG nem vágysz egy pasira, akkor nem gáz, hiszen ha neked jó, akkor kit érdekel más véleménye? De ha csak letagadod, hogy szeretnél pasit azért, hogy ne mondhasd ki, hogy nem vagy MÉG képes kapcsolatra, az már gáz.

Teljesen megértelek, nekem is ez a gondom, folyton azon töprengek, lesz-e valaha nőm, és akarok-e egyáltalán. Könnyebb belenyugodnom gyakran a saját lelki sérüléseimbe és lemondani a szép jövőről, mint tenni érte. Talán te is így vagy.

24f

2011. jan. 24. 19:57
 14/34 anonim ***** válasza:

19.33-as vagyok ismét.

Hát annál is inkább kell melléd valaki, egy megértő és türelmes fiú. Ezt a szöveget nyugodtan tedd fel társkeresőre, így legalább csak olyanok jelentkeznek akik tudják mibe vágják a fejszéjüket. Nekem is van némi problémám ami miatt abban sem voltam biztos hogy a szex jó lesz nekem, de addig kerestem míg kifogtam egy türelmes, kedves pasit, aki megértett, mellém állt és segített. Mára már minden oké, boldogok vagyunk egymással és működik minden. :)

Egy a fontos: Sose add fel!

Én évekig kerestem őt és végre megtaláltam.

2011. jan. 24. 20:09
 15/34 anonim ***** válasza:
Gáznak éppen nem gáz, de úgy élj, hogy boldog legyél, ha pasi nélkül akkor úgy, de ha érzed, hogy szükséged van rá akkor tegyél érte.:)
2011. jan. 24. 20:55
 16/34 anonim ***** válasza:
Lényeg, hogy ne add fel ilyen könnyen, lehet h unalmas duma de előtted áll még az élet 23 éves vagy csak! _Semmi nincs még veszve, próbálj meg nyitott szemmel járni, és esélyt adni a pasiknak, nem mindegyik arra utazik, hogy csak megdugjon, vannak akik őszintén szeretnék megismerni a lányt! Csak ezt nagyon kevés lány hiszi el...
2011. jan. 25. 08:17
 17/34 anonim ***** válasza:

kár lenne ezt még most kijelenteni, azért még van pár éved amíg jó formában leszel, sosem lehet tudni, mikor jön valaki a képbe :)

amúgy sokan gondolják ezt, a másik nem táborából is.

2011. jan. 25. 10:54
 18/34 A kérdező kommentje:
Amúgy megvagyok egymagam is, annyi szerencsém van, hogy magamnak való vagyok. Meg különben sem hiszek a párkapcsolatokban. (azok alapján, amiket látok magam körül meg olvasok:S)
2011. jan. 25. 19:12
 19/34 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de ez a hozzáállás 23 évesen, elég gyenge!

Ne másokból indulj ki! Ne azt nézd h az sír meg az is sír, akkor ennyi erővel kiindulhatnál azokból is akik boldog párkapcsolatban élnek.

Van olyan pasi nem is egy aki ilyen lányra vágyik mint te! Csak azt valószínüleg te nem veszed észre, ugyanis a legtöbb ember vak! Vagy csak nem is látja h ki az aki igazán felfigyel rá, ha nem adsz esélyt senkinek akkor hoppon maradsz, és minél idősebb leszel annálé nehezebb lesz...ha 3 ember tönkretett vagy elhagyott átvert, nem biztos h a 4. is átfog!

Ismerkedj másokkal is adj esélyt másnak, a lényeg h ne szeress bele túl hamar, hanem ismerd ki!

2011. jan. 25. 19:43
 20/34 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"Amúgy megvagyok egymagam is, annyi szerencsém van, hogy magamnak való vagyok. Meg különben sem hiszek a párkapcsolatokban. (azok alapján, amiket látok magam körül meg olvasok:S)"

csak magamat ismétlem, de én pont így gondolom sokszor. kizárólag rossz példát látok a környezetemben. ahhoz pedig maximalista vagyok, hogy csak úgy legyek valakivel... ennek ellenére bármi megeshet. eljön az akinek el kell, akinek pedig mennie kell, jobb ha előbb megy.

2011. jan. 25. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!