Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyógyászaton megtudják mondani, hogy hány fiúval voltam már együtt?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 16:50
11/18 anonim válasza:
sőt,még a nevüket és születési dátumukat is meg tudja mondani...
12/18 anonim válasza:
A 80%-os vagyok.
A kérdésre válaszolva: nemcsak a fiúk/férfiak számát tudják megállapítani, hanem minden egyéb bemenőt is (ujj, vibrátor, banán, sárgarépa stb.). :D
Ne haragudj kedves Kérdező, de annyira adta magát... Természetesen nem tudják a számot.
13/18 anonim válasza:
Azért ha 14 évesen nagyon tág vagy, akkor sejthetnek valamit...
14/18 anonim válasza:
Miért, kíváncsi vagy a mennyiségre? Te már nem emlékszel?
15/18 anonim válasza:
:) Nem! Ne szívassátok már! Szegény biztos még nagyon fiatal, és parázik, anyu kifekszik-e majd a hallott számtól! A dokit meg marhára nem érdekli a numeráid száma.
16/18 anonim válasza:
már hogyne lehetne megállapítani! annyi lyuk van rajta ahányszor átmentek rajtad:D
17/18 anonim válasza:
Nem, de ne aggódj, mert nem is lesznek rá kíváncsiak...
18/18 A kérdező kommentje:
Nem ezért kérdeztem. Csak pasimnak bizonyításként kellene. Mert hallottam olyanról h az első kettőt megtudják mondani..
2013. ápr. 6. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!