Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Semmire se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Semmire se tudok odafigyelni, bele vagyok őrülve!

Figyelt kérdés
Őrülten szerelmes vagyok, s ez átcsapott abba a fázisba, amikor képtelen vagyok a feladataimra figyelni, már elment az egész nap, és csak ŐRÁ tudok gondolni, hogy milyen lesz, ha újra találkozunk, stb... Segítség! Haladnom kellene, de csak jövök-megyek, már beálltam a hideg zuhany alá is, de semmi, rendesen fizikailag vagyok lekötve, csak ő, csak ő, nagyon kellene, hogy itt legyen, és meg tudjam szeretgetni úgy, ahogy szeretném. Mit csináljak már magammal? 25/L
2011. jan. 24. 16:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hú de nagyon nagy szakítás lesz ebből később :)
2011. jan. 24. 17:05
 12/19 anonim ***** válasza:
17:05. lol
2011. jan. 24. 17:09
 13/19 anonim ***** válasza:

16:52 es vok miért mi rosszat írtam???

csak azt írtam h húú de nagyon szerelmes ennyi....ezzel mi rosszat mondtam?

2011. jan. 24. 17:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Mennyi féltékeny barom van itt...

Én épp ilyen állapotban voltam a kapcsolatunk elején hónapokig (néha most is), és 1. maximálisan megérdemel a párom 2. nem hogy szakítani nem fogunk, de nemsokára megkezdődik a baba-projekt 3.örülj, hogy ilyen szerencsés vagy, és ne hallgass azokra, akik rossz tapasztalat vagy féltékenység miatt beszólnak 4. azért igyekezz minél többet foglalkozni a teendőiddel, mert előbb-utóbb beterítenek :)

2011. jan. 24. 17:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Az nem te voltál, hanem egy másik válasz, de azóta törölték:)
2011. jan. 24. 17:13
 16/19 anonim ***** válasza:
ok köszi!:)
2011. jan. 24. 17:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Ügye nem Szabó Klaudiának hívnak?
2011. jan. 24. 21:16
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem Szabó Klaudiának hívnak, nem is ismerek ilyen nevű lányt.
2011. jan. 24. 23:13
 19/19 anonim ***** válasza:
:D
2011. jan. 24. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!