Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felesleges vagyok a kettőnk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesleges vagyok a kettőnk közötti dialógusban?

Figyelt kérdés

HA 1.Msn-en mindig én írok rá, hogy mégis mi újság van(ő sose írna rám)

2. Ha beszélgetés közben ő szinte túlnyomó többségben csak válaszol,de nem kérdezne tőlem sose semmit akkor valóban zavarom?

3.kérdeztem tőle ,hogy zavarom e de azt mondta nem.De én mégis olyan "égőnek" sőt feleslegesnek tartom magam a kettőnk között létrejövő dialógusban. Hagyjam a fenébe vagy azért kedveskedjek neki?

2011. jan. 23. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:

gondolom itt te vagy a srác? tapasztalatból mondom, hogy ha te többet szeretnél mint barátság akkor felejtsd el. én ezt frankón eljátszottam, hitegettem magam, hogy "félénk" lány stb.. biztos azért nem ír. fölösleges időhúzás, ha érdekelnéd akkor rád írna, ennyi.

23f

2011. jan. 23. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
igaza van az elsőnek. hagyjad, van 100 más lány, aki tőled is akar valamit, nem csak tőle. ha meg lány vagy sokkal könnyebb dolgod van;)
2011. jan. 23. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
első vagyok megint. annyival még kiegészíteném, hogy dettó ugyanez volt a szituáció. én is megkérdeztem, hogy zavarok-e, persze sosem zavartam. szóval felejtsd el, ha akar keressen ő is. csak jót akarok, én már rácsesztem egyszer keményen. az okos ember más kárából tanul...
2011. jan. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!