Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akarnak egyböl szexet?
Szerintem ennyi járás után nyugodtan lefeküdhetnél vele. A végén még azt fogja gondolni, hogy nem kívánod, vagy hogy valami bajod van (betegség pl). Beszéld meg vele, mi a gondod, lehet furcsállni fogja először, de szerintem ennyi idősen már megérti, hogy benned ez nyomott hagyott, amit a volt barátnőd csinált. Nem minden lány csak azért fekszik le a barátjával, hogy gyereke legyen. :D Sőt egy 21 éves szerintem még nem akar, úgyhogy ettől nem kell tartanod. Szóval szerintem nyugodtan feküdj le vele, nehogy később gond legyen ebből részéről, majd csak megjön a kedved a szexhez. :D Nem minden csaj olyan, mint az exed.
20/l
gondolom szűz vagy még...
ezzel semmi baj nincs...
ne foglalkozz a többiekkel....csak viccnek veszik....
de nyugi bátran feküdj le vele...
érett ember vagy éled az életed...nem úgy mint a 15 évesek hogy csak most kezdik élni az életet...
te már éled csak nem mész az úton.
feküdj le vele...
bátran...
nem lesz itt semmi baj...:)
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!