Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyk a rosszab, a lezbikusok vagy a melegek?
genetikai rendellenesség is ami szemben áll a természet rendjével,így egyik sem normális
Readásul hozzájárul az is hogy egyre menőbb aki kicsit más,lassan az lesz a ciki ha vki hetero ..pfff
Szerintem ők nem tehetnek róla hogy azok. Biztos nem hobbiból vannak a fiuk a fiukkal, a lányok a lányokkal.
És a szeretkezésüket hogyan jellemeznétek? Melyk a gusztusabb? heterók számára.
A leszbikusokat sokkal jobban elfogadják általában, nem tudom, miért.
DE:
Szerintem nincs különbség a kettő között, ugyanolyannak gondolom mind a kettőt. Felőlem otthon akármit lehet csinálni, engem nem érdekel, de NE VONULJANAK, mert attól nem csak én megyek falnak, de szerintem az olyan melegek is, akik vannak olyan értelmi szinten, hogy látják, mekkora hülyeséggel húzzák le ŐKET azok, akik végigvonulják a várost, csak mert meleg büszkeség.
Az viszont nagyon szánalmas, hogy vannak, akik úgy gondolják(itt tizenéves lányokra gondolok, igen), hogy lány létükre lánnyal csókolózni teljesen normális és/vagy menő meg buli...
Lehet-e gyógyítani, vagy sem, szerintem egy próbát mindenképp megérne.
Genetikai rendellenesség? Lehet, de a mai tizenéveseknél, akiknek ez a "hobbi"-juk, nincs efféle dolog. Szerintem.
Kérdezőnek: mindkettőnek undorító lehet a szexuáls élete, de főként a fúknak. (NEm beszélve a rengeteg betegségről, mit terjesztenek.)
Egyik se "rosszabb",mint a másik.Egy és ugyan az csak a nemek különböznek.
Egyik se normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!