Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex? Miért nem élvezem? Én vagy a Párom a tapasztalatlan? Veletek elő fordult már ilyen? És ha igen ti hogyan kezeltétek? Mit tettetek ezután?
Ne bántsátok szegény pasikat! :D
Csajszikám letámadja, csoda hogy nem tudja az ágyban hogy fiú-e vagy lány?
Viccet félretéve, előfordulhat ám, hogy valóban emiatt van a dolog. Sőt eltelik egy kis idő és kiderül hogy a fiúkat szereti... A fene sem érti ezt a mai világot... Hiába. Azt hiszed valakiről hogy tökéletes, aztán kiderül hogy ennek is van hibája.
Sajnos tanácsot nehéz adni. Fel tudod izgatni? Vagy miért nem akarja engedni hogy viszonozd a kényeztetést. Sok oka lehet ám. Lehet lerágott csont, de neveltetés is lehet a dologban. Sőt ha ennyire megmondja, hogy nem akar szexelni, gondolom megkérded hogy miért? Sőt ne adj isten még magadra is vetted nem? Hogy nehogy már... Csak nem velem van baja?!
Beszélgess el vele. Mert ha ez a problem, akkor jobb ha hamar túlestek a szakításon. Ha meg nem akkor keressétek meg a probléma okát és írtsátok ki.
Ez azért van mert azt írtad hogy "4 perc szokott lenni" tehát nyilvánvaló hogy hamar elélvez és ez kínos neki azért nem szeretné csinálni. És azért nem hagyja hogy te izgasd őt, mert 4 perc az nem sok. Ezt úgy önkielégítéssel tudná javítani, kb. 10 percig csinálni kéne szép nyugodtan és akkor ráállnának az idegek arra hogy 10 perc után élvezzen el. Ez nem hülyeség, így működik ez valószínű hogy kiskorában amikor masztizott akkor összecsapta ilyen 4 percekbe és azért van ez. De ez a probléma bármikor kijavítható, mert az idegek azt jegyzik meg amire rászoktak :) máshogy nem tudom megfogalmazni
Remélem segítettem.
Sőt eltelik egy kis idő és kiderül hogy a fiúkat szereti...
No, ezzel jól feldobtad a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!