Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miben szoktatok aludni? (hállóing, bugyistb? )
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 15:32
2/19 anonim válasza:
Póló + bugyi általában, de van hogy pizsamában, topban, hálóingben, mikor milyen kedvem van. Viszont én bugyi nélkül nem tudok aludni.
4/19 anonim válasza:
nyáron leginkább csak bugyi vagy az se,télen bugyi és pizsomafelső,de néha a nacit is felveszem,ha nagyon hideg van,de előfordul,h meztelenül(egyébként nem egyedül alszok)
5/19 anonim válasza:
bugyi nélkül soha, ált hálóingben vagy nagy pólóban, télen néha-néha pizsiben. ha nem otthon alszom vagy más alszik nálam (akár bnő, másik szobában) akk melltartót is felveszek, nem tudom miért. L16
6/19 anonim válasza:
pizsama, én egyedül alszom, de amikor a volt barátommal aludtam,akkor top és bugyi
7/19 anonim válasza:
pizsi
hálóing
bugyi topp
bugyi póló
nyáron amikor Balatonon vagyunk : fürdőruha
csak bugyi
szóval bármi.
de a bugyi az kell
8/19 anonim válasza:
télen pizsama,
nyáron póló+bugyi v csak bugyi
10/19 anonim válasza:
Én általában pizsama. (hosszú naci, póló) De sokszor rövidnaci + top/póló, meztelenül sosem alszom max néha a barátom mellett. :) Viszont nálam meg a bugyi nem jöhet szóba este soha. Este a kényelmet szeretem és az a jó ha alul nincs semmi rajtam, csak a laza kis rövidnacim, vagy pizsinacim. :D Bugyi kényelmetlen számomra...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!