Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért szeretik a nagymellű nőket? És amelyiknek kicsi van azt meg utálják? Vagy mi a véleményük mindkettő mellméretről?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 18:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik, ha nincs összhang, lehet akármekkora melle...
2011. jan. 20. 08:54
 22/24 anonim válasza:
Már nem azért de a lány nem tehet arról hogy mekkora a mellmérete. Nem értelek titeket...
2011. jan. 20. 22:37
 23/24 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a nagy mellű nőket!!! Én azt szeretem ha pont belefér a tenyerembe és kemény :P:P Am POPSI 4 EVER :]:]
2011. jan. 20. 23:52
 24/24 anonim válasza:

Imádom a nagy mellű nőket, punktum :) Nem tudom a fenti válaszolók mi a túrónak írkálnak ilyen hülyeségeket, hogy a kicsi mell a jobb, stb.

Sztem szexuálisan nincs izgatóbb a nagy feszes ciciknél.

Már csak evolúciós szempontból a termékenység egy jele a nagy mell (=megemelkedett ösztrogén, azaz női nemi hormon szint).A többieknek sok sikert a kicsi mellet és formás popsik markolászásában, én maradok a nagy dudáknál, és szerintem az egészséges életerős valódi férfi is hasonlóan vélekedik.

Fontos hozzátenni hogy az arc egy más kategória, az arc is lehet szexuálisan izgató, de nekem pl. ha szerelmes vagyok csak ez játszik. Magyarul: az arcba leszek szerelmes, de a cicikre áll vigyázba :)

2015. aug. 1. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!