Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért szeretik a nagymellű nőket? És amelyiknek kicsi van azt meg utálják? Vagy mi a véleményük mindkettő mellméretről?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 18:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A srác csak ironizált, de ezt ő is írta ("Üdv Iróniából").
2011. jan. 19. 18:36
 12/24 A kérdező kommentje:

jöhetnek még válaszok, kort is írjatok

:)

2011. jan. 19. 18:36
 13/24 anonim ***** válasza:

Sajnos csalodást kell okozak azzoknak akik azt gondolják hogy egy kisebb mell nem loghat

de loghat az is csak legfeljebb nem olyan mértékbe.Viszont nekem az véleményem hogy inkább a fiuk többségének aza pont tenyérbe való mell tetszik! D

2011. jan. 19. 18:39
 14/24 anonim ***** válasza:

tenyér-méret, valóban.

engem szexuálisan nem vonz a nagy mell. Egyéb dolgokban viszont igen. Pl, ha nekimegy valaminek, jobban fáj-e, ha a fejét üti meg az illető, vagy ha a melle lökhárítóként funkcionál?

tv-zés közben vajon arra teszi-e a tányért, ha eszik?

2011. jan. 19. 18:56
 15/24 Bretso ***** válasza:
El kell keserítselek, a fiúk nem a mellet nézik komoly kapcsolatnál, hanem azt, hogy mennyire értelmes a lány. Te ezzel a kérdéssel, mi szerint utálják a fiúk a kis mellű lányokat a toplista legaljára kerültél. Segítek: rettentő ostoba vagy.
2011. jan. 19. 19:08
 16/24 anonim ***** válasza:

Miért hiszi mindenki, hogy nagy mell = lóg?

Egyáltalán nem így van, ugyanannyira lóg csak mint a kicsi, csak azon nem látszik annyira,de attól még ha valakinek lóg a melle az ugyanúgy nem feszes,legyen akármekkora is.

Nameg már bocsánat, de a mell nem fiatal korban szokott lógni általában és tudtommal az emberek nem 70 évesen keresnek társat.

2011. jan. 19. 19:10
 17/24 A kérdező kommentje:

hát nem vagyok ostoba!

már kérdezni se szabad????

b@zdmeg

2011. jan. 19. 19:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Én bevallom szeretem a nagy melleket, persze csak ha természetes. És ennek ellenére nem utálom, ha kicsi mellű valaki. Sőt most olyan lányba vagyok szerelmes, akinek nincs túl nagy melle. Nem számít, ilyen tekintetben attól még járok nyugodtan kismellű lánnyal, hogy a nagy mell nagyon bejön.
2011. jan. 19. 20:07
 19/24 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat

elég

2011. jan. 19. 20:48
 20/24 anonim ***** válasza:
nem az a lényeg mekkora hanem, hogy szép legyen és találjon a lányra
2011. jan. 19. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!