Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért szeretik a nagymellű nőket? És amelyiknek kicsi van azt meg utálják? Vagy mi a véleményük mindkettő mellméretről?
jöhetnek még válaszok, kort is írjatok
:)
Sajnos csalodást kell okozak azzoknak akik azt gondolják hogy egy kisebb mell nem loghat
de loghat az is csak legfeljebb nem olyan mértékbe.Viszont nekem az véleményem hogy inkább a fiuk többségének aza pont tenyérbe való mell tetszik! D
tenyér-méret, valóban.
engem szexuálisan nem vonz a nagy mell. Egyéb dolgokban viszont igen. Pl, ha nekimegy valaminek, jobban fáj-e, ha a fejét üti meg az illető, vagy ha a melle lökhárítóként funkcionál?
tv-zés közben vajon arra teszi-e a tányért, ha eszik?
Miért hiszi mindenki, hogy nagy mell = lóg?
Egyáltalán nem így van, ugyanannyira lóg csak mint a kicsi, csak azon nem látszik annyira,de attól még ha valakinek lóg a melle az ugyanúgy nem feszes,legyen akármekkora is.
Nameg már bocsánat, de a mell nem fiatal korban szokott lógni általában és tudtommal az emberek nem 70 évesen keresnek társat.
hát nem vagyok ostoba!
már kérdezni se szabad????
b@zdmeg
kösz a válaszokat
elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!