Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiú vagyok. Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, de úgy érzem, hogy nem kedvel. Beszélgetni is próbáltam vele, de csak igennel és nemmel válaszolt. Mit tegyek, hogy megkedveljem és összejöjjek vele?
Szóval nem tudsz lemondani róla?
Akkor csak egy mód van, próbáld meg. Legfeljebb ha kapsz egy nemet az helyre ráz. Ha pedig bejön akkor nyert ügyed van. Vedd úgy mindkettővel jól jársz. Ha jobban belegondolsz ez így is van.
Nem lehet csajozási tanfolyamot tartani tíz mondatban. Valószínüleg észre fogja venni rajtad, hogy oda vagy érte.
Próbálj meg úgy beszélni vele mint ha nem is érdekelne. Mint bármely másik lánnyal akivel csak haverkodsz. Ne keresd mindenáron a társaságát. Gondolom elöbb utóbb úgy is lesz alkalmad vele lenni.
Nem tudom mennyire igaz én kételkedek benne. Állítólag van egy 10 órás szabály. Ha egy nővel többett töltesz el összesen 10 óránál annélkül, hogy összejönnél vele, onnantól csak barátnak fog nézni. Nem én találtam ki, s mondom elég gyanúsnak tűnik. Leírtam, hátha...
Ennyit tudtam segíteni. Esetleg próbálj meg visszaolvasni az oldalonn Biztosan lehet még a tiédhez hasonló, már megválaszolt kérdéseket találni.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!