Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Ti hogyan csábítanátok vissza egy olyan lányt akivel már jártatok korábban? 17L
Sztem egy ilyen dologban aztán tényleg nincs különbség hetero és homo között. A visszahódítás nem nemi irányultságtól függ. Szóval ugyanaz a válasz, mintha úgy kérdezted volna: "hogyan hódítsam vissza pasimat, akivel már jártam?".
Tehát a válasz: kommunikáció. Beszéld meg vele! Ha szeret, akkor oké, ha meg már nem, akkor nincs értelme tovább epekedni.
a válasz azért nem olyan egyszerű mint hogy egy egyszerű hogy szerezzem vissza a pasimat kérdéssel meg lehessen oldani...
én a saját káromon megtanultam azt hogy ha egyszer elveszítesz valakit akkor ne próbálkozz újra mert csak még rosszabb lesz rádöbbenni arra hogy ő már sose lesz veled újra....
20/F
1 kis segítség :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
De rohadt ismerős egy helyzet.
Ha volt egy csók, intézd úgy, hogy legyen még több, vagy csak simán találkozzatok, esetleg nézzetek filmet, bújj hozzá, amikor pedig vége a filmnek, ne hagyd, hogy elmenjen mellőled, mert mondanivalód van a számára. Nekem erre mondjuk nem volt szükségem, elég képlékeny a lánnyal a kapcsolatunk... de ez biztos beválik. Ha rögtön nem is fogad vissza, nagyon el fog rajta gondolkozni. Csak légy kedves, őszinte, adj neki sok szeretetet, de ne fojtsd meg vele:)
sok sikert~~
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!