Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőrtelenítés? Többilent. Heeelp.
Mondják is, hogy a szépségért meg kell szenvedni. Na, az epilálás kb ilyen. Én epilálom még ott lent is, és hát nem akarom szépíteni a dolgot, fáj. rendesen tud fájni közben, de egy idő utána bőröd megszokja, és "csak" kellemetlen lesz. A második alkalomtól meg már kibírható, mivel hosszá szokik a bőr.
Akármivel szeded le a szőrt, utána vékony réteg testápoló vagy valami hidratáló krém, és utána hintőporozd be. Én mindig így csinálom, és nem pattogok ki. Ha a kisbabáknak jó, akkor nekünk is:) hajrá.
Mindig bekenem olajjal meg hintőporral de hiába..:S
Amúgy nekünk ilyen jégakkus epillátor van...az valamivel jobb?vagy ugyanolyan?:/
Igen, akinek érzékenyebb a bőre, annak hamarabb kipattog.
A hintőport - miután leszedted a szőrt - minden nap fürdés után használd, mert csak úgy eredményes. De előtte hidratáló krém mindig. Ne sajnáld a hintőport sem. Én jó sokat rászórok mindig.
A jégakkus nem tudom mitől jobb, nekem a régi van. Amúgy nem sokkal lehet jobb szerintem, végül is az is tőből kiszedi a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!