Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szerintetek bejövök neki, vagy nem?
Egy fiú ismerősömről (mondhatni barátomról) lenne szó.
Szerinte én "okos, jó humorú és világnézetű, és dögös" vagyok, továbbá "jó a stílusom".
Emellett ha látja rajtam, hogy valami baj van, egyből kérdezi, hogy mi, és ha tud, akkor segít.
Keresi a társaságom, ha megfelelő az alkalom.
Hallgatólagos megegyezés alapján, hülyeségből "férj és feleség" vagyunk. :D (tehát megy a hülyülés, hogy a férjnek joga van ehhez, meg ahhoz, valamint azt mondta, hogy költözzek hozzá, mert "jó, ha az asszony kéznél van".)
Barátként/haverként tekint rám, vagy esetleg többről van szó? Köszönöm a válaszokat! :)
16L
b+, imádom ezeket a kérdéseket...
akkor századszorra is: KÉRDEZD MEG TŐLE!!!
Köszi a válaszokat!
Hát ilyen "fizikai kapcsolat" az pont ma megvolt, mert filmet néztünk, és kb. ráfeküdt a vállamra, közben fogta a kezem, stb...
Én úgy érzem, belsőleg is összeillünk (mindenben megértjük a másikat, hasonló az ízlésünk, az érdeklődési körünk, stb.) De nem tudom, hogy ő hogy gondolja. :)
Csak mégse állhatok elé, hogy konkrétan rákérdezzek... Olyan hülyén jönne ki. :/ Nincs sok önbizalmam, pedig tudom, hogy vele tényleg bármit meg tudok beszélni.
Na majd meglátjuk. :) Mégegyszer köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!