Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/21 anonim válasza:
Szerintem dögös! Szeretem, ha egy nőn van mit fogni.
13/21 anonim válasza:
Akimár próbálta az tudja hogy ilyen csajjal a legjobb csinálni!! :D:D:D
14/21 anonim válasza:
nagynak nagy a hátsója, de ha neked is ilyen jó a felsőtested, akkor nem kell aggódnod, nem minden a fenék és a combok :)
15/21 anonim válasza:
Női szemmel is nagyon szép. Vissza taszítóbb ha kilátszanak a bordái meg hasonlók. És ezen a képen szó sincs arról hogy "duci" ilyen egy csinos nő. És ha van ízlésük a pasiknak.. akkor ők is így látják. 18L
16/21 anonim válasza:
duci. és előző, nem ilyen egy csinos nő, és sokkal jobb ha kilátszanak a bordái mintha hájas.
17/21 anonim válasza:
Gondolom ez nem te vagy és a testalkatod csak ez a kép hasonlata.
Már a képen a jól beállított nagyszerű fényeknél lekapott gyünyörűen kismineklt nőt sem mondhatnám éppen a teremtés csúcsának.
Szóval fogyózz dagi
18/21 anonim válasza:
a csípőjéhez képest kicsi a feje
19/21 anonim válasza:
Nekem tetszik. Szép!:) Attól hogy kicsit vastagabb combú még jobb, legalább nem egy anorexsziás sz@rtúró.
16/F
20/21 anonim válasza:
UUhh.. Ez úgy megforgatna az ágyban, mint egy rubik kockát... Veszélyes! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!