Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon kölcsönös? Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Facebook-on írtam egyik haverom üzenőfalrája aztán írt egy lány is akit ő ismer de én is ismerem "látásból".Mivel lájkolta meg hozzászólt ahhoz amit én írtam.Megböktem,kíváncsi voltam mi lesz. Vissza bökött,én megint megböktem ö vissza és ez megy már órák óta.:D A lány tetszik nekem.De nem merek neki levelet küldeni,hogy esetleg nem-e adná meg az msn címét?2011. jan. 17. 17:23
1/11 Panda Péter válasza:
hát ez alapján én semmit nem tudnék leszűrni, viszont ha írsz neki, vagy neadjisten élőben beszélsz vele, akkor talán megtudhatod hogy érdekled-e...
2/11 anonim válasza:
Ez..ez ez kész, szóval ez katasztrófa...:(
Még is mi történhet ha elkéred az msn címét? Feljelent megerőszakol?? Vagy megadja vagy nem...
3/11 A kérdező kommentje:
Na ja igaz.. De ha megbök,valaki és nem keltette fel az érdeklődésem akk nem "bököm"meg órákon keresztül:O
2011. jan. 17. 17:31
4/11 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan küldj neki e-mailt. Valószínűleg megadja az msn címét. Nem hiszem hogy feltétlenül nyomulásnak venné. Az is lehet, hogy délután unatkozott, és azért bökdös, de lehet hogy bejössz neki.. Szóval beszélgessetek msn-en. Esetleg Fb chat.
:)
5/11 anonim válasza:
-Anya! Apu hogy udvarolt neked?
-Bökdösött Facebook-on.
6/11 anonim válasza:
annyit tudok mondani hogy: b*meg!! ennyire paraszt vagy hogy fészbúkon tudsz vele csak beszélni és akkor is félsz???? (már elnézést a fogalmazásért xD)
7/11 A kérdező kommentje:
XDD és mi lenne ha levélbe azt írnám neki,hogy "elvagyunk":) aztán vissza ir stb.és elkérném a cimét?XD
2011. jan. 17. 17:47
8/11 anonim válasza:
a megoldás az hogy megkérdezed: "megadod az ímél címed?"
nem nagy cucc
paraszt votam. :D
9/11 A kérdező kommentje:
már el ment a levéL XDD
2011. jan. 17. 17:57
10/11 anonim válasza:
Ne félj, ha nem akar semmit, akkor lekoptat úgyis (: (jó esetben). Kíváncsi vagyok, hogy alakult a dolog ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!