Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák - kölcsönös szerelem, de még 3 év. Ki fog tartani szerintetek? Kiknek sikerült már?
Mindketten szeretjük egymást, bár még egymásnak erről nem beszéltünk, mert nem meri egyikünk se felhozni a témát. Én 3 év múlva végzek. Én 16L ő 26 F
Szerintetek ki fog tartani a szerelem?
Akinek volt már hasonló leírná hogy hogyan történt?
ő lett először belém, én csak 2 hónap múlva kezdtem érezni valami
biztos az. 10000000000000% hidd el
Ennek nincsen perspektívája. Ebben a korban 10 év rengeteg (ő egy felnőtt ffi, független, szabad, maga dönt a sorsáról, te még gondolom otthon laksz, szüleidtől függsz, stb)
Egy idő után az is nagyon zavaró, hogy egészen más élethelyzetben vagytok. Neked a suli az elsődleges, majd később a vizsgák, neki egészen más gondjai lesznek...
"Mindketten szeretjük egymást, bár még egymásnak erről nem beszéltünk"
Ezt most komolyan gondolod? Miért vagy ebben ilyen biztos?
3 év túl sok, főleg úgy, hogy nem tudhatod biztosan, hogy szeret-e, csak feltételezel valamit...
21:34
Ott a pont, sokszor merengek az ilyenen, nem ritka, hogy fiatal lányoknak csapják a szelet a felnőttek, szerintem egy értelmű, hogy valami abberációja lehet az illetőnek, hogy nem a saját korához illő párt keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!