Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek van reggeli szájszaga? És mitől van?
nekem nem szokott lenni, csak ritkán, vagy ha este vmi miatt nem tudtam fogat mosni. amúgy nem
a páromnak sem szokott lenni
nem.
esetleg ha nem mosol fogat, vagy ha beteg vagy. vagy ha éjjel ugy kiszárad a szád és nem iszol.
de a szájszag utalhat a közeljövöben lévő betegségre. például mikor szájszagom volt két nap mulva fájt a torkom beteg is lettem.
Nekem ha megmosom akkor intenzívebb a szaga reggelre. Kérdés, hogy ezt más is érzi e, vagy csak én...
Valahol olvastam, hogy gyomorpanaszok jele is lehet a különös szájszag...
A reggeli szájszag normálisan attól van, hogy éjjel nagyon lecsökken a nyáltermelés, és emiatt az ott lévő baktériumok garázdálkodni kezdenek.
Nem igazán tudom, mivel lehet változtatni rajta - egy alapos fertőtlenítésen kívül (de olyat meg nem csinálnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!