Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés? Miért van?
Van egy srác. 1000 meg 1 éve ismerem, mindig is jóban voltunk, a szüleivel is jóban vagyok de soha nem is volt köztünk semmi. Nem is igazán az esetem kívülről. De úgy egy pár hónapja mikor a közelében vagyok legszívesebben odabújnék hozzá és megcsókolnám. De ha megkérdezné h járunk e akkor szerintem nemet mondanék. De olyan dumája van, hogy el sem lehet mondani.:D
De közben van más, aki nagyon tetszik nekem, és ha megkérdezné h összejövünk-e szerintem igent mondanék, de ez úgysem fog bekövetkezni.
Olyan nagy zavart érzek legbelül.:S:S
Csak szimpla SZERETETHIÁNY!!!!!
Ez csak testi vonzalom, nem összekeverndő a szerelemmel!!!
igen csak szeretet hiányod van.
ne agódj keress egy "srácot"
Dúlnak benned a hormonok, vágysz valakire és már az élő fa is igazán jóképű és sármos.
Volt egy ismerősöm, cseppet sem tetszett, egyik nap mégis felfigyeltem rá, mert jó illata volt és..fene tudja...de másnap ugyanúgy nem tetszett mint előtte. :D
Egyszóval kell Neked egy srác. Mondjuk az aki tetszik.
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem tudnék odabújni egy olyasvalakihez, aki iránt nem érzek még egy kis vonzódást sem!
Szerintem a kérdező itt a jó dumás srác iránt haverságot, meg esetleg baráti szexet érez, a másik srác, akinek meg igent mondana, ő meg bejön neki külsőleg, tehát vonzódik hozzá! Szerelem végül is mindkettő fajta érzésből kialakulhat, barátságból és vonzódásból is ki tud alakulni szerelem, mindent bele, hajrá kérdező!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!