Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan döbbentem meg? :O
Tudom, apróság, tulajdonképpen értelme sincs, de én akkor is meglepődtem.
Valami miatt elkezdet göndörödni a hajam. Nekem semmi kifogásom nincs ellene, mert gyönyörű a göndör haj (remélem, rendesen göndör lesz). Ellenben a barátom az egyenes hajat szereti, a bongyit utálja. Beszélgettem erről vele, és megkérdezte, vasalni fogom-e. Mondom, nem. Erre teljesen megsértődött, hogy ez milyen. Ő megtenne ilyet, ha én kérném stb.
De én nem is kérném! Ha szeret, akkor szeressen olyannak, amilyen vagyok. Nincs igazam?
14/L, ő 16/F
Heh, ne is haragudj, ha hirtelen kifakulsz az lesz a baja?:D
Majd rájön, hogy dilis. Avagy külön válnak útjaitok :D
16 évesen igazán lehetne kevésbé gyerekes!
ha neked úgy tetszik, akkor hagyd meg göndörnek:)
Borotváld le a hajad, és ragaszd fel az arcára mikor alszik.
Egyébként meg a hajadat szereti, vagy téged?
Szia!:)
Teljesen igazad van! Ha szeret valaki akkor így is elfogad.) Én 20 éves vagyok a barátom pedig 23 de ő azon van néha kiakadva, hogy a barna hajamat nem szeretném még az ő kedvéért sem befesteni szőkére:) Nem fogja fel, hogy nekem a barna tetszik és nem lenne a festés után már olyan szép barna hajam.
Mégis együtt vagyunk:) Hidd el ha fontos vagy valakinek, akkor nem ezen fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!