Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok szomorú és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok szomorú és érzem magam megbántva?

Figyelt kérdés

A kérdést azért teszem fel, mert nem tudok tisztán gondolkozni, és nem hiányzik még egy felesleges balhé - így is padlón vagyok. Érdekelne a véleményetek...

Az a helyzet dióhéjban, hogy haldoklik a cicám, holnap fogom elaltatni. Egész nap mellette vagyok, nagyon szenved szegény... Megkértem a páromat, aki messze lakik tőlem, hogy próbálja meg elintézni a helyettesítését, legyen velem holnap, mert szükségem volna rá. Nem sikerült neki megoldani, nem baj, megértem, nem szóltam semmit, sírva-fuldokolva tettem le a telefont.

Most nemrég ért haza, és csak egy smst írt nekem, hogy most megy edzeni, majd utána MSNezzünk ha szeretném, és hogy sajnálja, de már muszáj edzenie mert rég nem tette.

Nekem ez fáj, mert úgy érzem teljesen cserben hagy a bajban. Nagyon szeretném ha lennének most körülöttem emberek, erre még ez is fontosabb.

Vélemény?

2011. jan. 15. 20:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Távkapcsolat.

Én kértem, hogy jöjjön, de a munkája miatt nem tud. Nem hisztiztem emiatt. Az esik rosszul, hogy inkább elmegy konditerembe, minthogy "mellettem legyen", ha már csak virtuális téren keresztül is...

2011. jan. 15. 21:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :(

Egyesek látom itt sem képesek felfogni, hogy milyen szeretet az, amit egy állattól kapunk. Mindig őszinte és csodálatos. Az ember legjobb barátjává képes válni, az én cicáim megérzik, ha szomorú vagyok, mindig odabújnak. Meg alapból tényleg az a kötődés és az a szeretet. Leírhatatlanul csodálatos. Ezért sem értem azokat, akik nem engedik a gyereküknek, hogy állatot tartson.

Őszinte részvétem a cicád miatt :(

2011. jan. 15. 21:08
 13/19 A kérdező kommentje:
Legfőképpen azért, mert tudja, mennyire szomorú vagyok és hogy igénylem a társaságát. Ezért is mentegetőzött, hogy "sajnálja, de muszáj már edzenie". Csak ez szerintem nagyon szomorú...
2011. jan. 15. 21:08
 14/19 anonim ***** válasza:

21:01, tudod sok embernél ezerszer jobban szeretem a macskám, és a tengerimalacaim is jobban szerettem.

Tudod, ha egy állattal elég időt eltöltesz, megérted bizonyos hangjait, mozdulatait... és szereted... mert BARÁT, nembeszélve arról, hogy éveken át vele élsz. És amikor végig kell nézned ahogyan meghal, mert ha szereted, akkor úgyis vele próbálsz lenni akkor, ha teheted, de ezt az érzést nem lehet leírni, mert nem is kötelességből teszed... örülök, hogy neked még nem kellett megtapasztalnod, komolyan.

Nagyon sajnálom kérdező, sok kitartást neked!

2011. jan. 15. 21:11
 15/19 anonim ***** válasza:

most miért kell bántani a csajt? jó nekem is elég fura nőből vagyok mégsem hat meg ez a cicás feeling, de ha neki fontos volt ez a macska!!!

amúgy nemis tudom... is-isnek gondolom

végülis ő egy srác és köztudott hogy utálják a macskákat és sztem nem érzi át h neked ez milyen fontos ugyanakkor tényleg edzés helyett átmehetett volna hozzád megvígasztalni :)

2011. jan. 15. 21:14
 16/19 A kérdező kommentje:

Kérlek titeket, hogy ne csináljunk háborús övezetet a kérdésemből, hagyjuk a 21:01-es válaszolót. Majd megtanulja, milyen érzés ez. Vagy nem, de azzal sokat veszít.

Inkább adjatok tanácsot: ilyenkor mi a teendő? A cicámmal kapcsolatban tudom, de most nincs egyszerűen erőm a párommal is civakodni. Legszívesebben hozzá sem szólnék ma már. Mit tennétek?

2011. jan. 15. 21:14
 17/19 A kérdező kommentje:
Tévedés, a párom nagyon szereti a macskákat. Elég mélyérzésű srác, ezért aztán főleg nem értem ezt...
2011. jan. 15. 21:15
 18/19 anonim ***** válasza:

a 21:01-es vagyok, az a röhej hogy amióta a kérdező megkért hogy ne írjak EMPÁTIÁBÓL nem írtam, azóta folyamatosan nekem van beszólogatva és még én hagyjam abba? többet nem írok, csak szálljatok le rohadtul rólam, vegyétek már észre magatok, a nagy együttérzésbe ti is ugyanúgy átgázoltok másokon...

az egyik válaszolónak meg: képzeld nekem rokonom is halt már meg. mi lenne ha édesanyád holnap meghalna? a macskádat jobban elsiratnád mint őt? hány éves vagy? (nem várok választ)

2011. jan. 15. 21:21
 19/19 A kérdező kommentje:

Megkérlek titeket, hogy fejezzétek ezt be! Nem kell egymást gyászban túllicitálni. Anyukám nem halt meg, de elhiheted, hogy számomra a macskám családtag volt. Lehet, hogy te soha nem éreztél ilyet, de ez nem jelenti, hogy ez butaság vagy nem létező dolog. A világ hál' Istennek nem hozzád igazítja az erkölcsi értékrendjét. Nem bántani akartalak, de tudod én most gyászolok. Megszakad a szívem, és nem szeretném azt olvasni itt, hogy szerinted ez butaság, vagy alsóbb rendű érzés.

Tényleg szeretnék megkérni mindenkit, hogy ez legyen a pont a vita végén. Nem erről szól a topikom.

Várom még mindig a kérdésemmel kapcsolatos véleményeket...

2011. jan. 15. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!