Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most leszbik? :S (bővebben lent)
Van 2 lány osztálytársam akik mindig úgy járkálnak, hogy egymásba karolnak meg elvileg "hü lyeségből" azt kérdezgetik egymástól, hogy *még mindig a lányokat szereted?*
az egyikük gízda,szemüveges,nagy állú. A másik: nagy és kövér...
puszilkozni még nem láttuk(osztály) őket de mindeki azt mondja hogy valami nincs rendben náluk..
a vézna(nevezzük Rebekának a kövéret meg Ildikónak)
Rebeka egyszer megjegyezte hogy milyen férfias kezem van..
de kiderült hogy ezt még 2 ÉVE én mondtam hülyeségből de amikor mondtam hogy "férfias" a kezem rögtön utána mondtam hogy még véletlenül se vegye komolyan...Meg még van egy-két ilyen félreérthető dolguk + nem 100-asak..:S
(13/L)
gratulálok :D 13 éves vagy és ez izgat :D nos : a csajok csak idióták :D 13 évesen lezbi ... necces szimplán barlangba nőttek fel :D
am te se vagy 100as :D
1.: kérdés 2/3ánál be nyögöd nevezzük őket ... gz :D ügyes
2.: puszílkózni... ezt be nyögni 1 ilyen kérdésnél ?:D
19F
Inkább aludjál és gondolkozzál máson :)
fiatalság bolondság!
Első: kösz xD hát az osztályban senki sem 100-as.. :D
arra éretettem hogy mindenen ők vannak megsértődve :P meg olyanokkal dicsekedik hogy szétverték a romák meg hogy az apja meg akarta ölni az anyját :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!