Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon leszbik az évfolyamtársaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon leszbik az évfolyamtársaim?

Figyelt kérdés

Fősulin van két évfolyamtársam nagyon jó csajok csak éppen mindig együtt vannak. Megnéztem facebookon őket és megdöbbentem: együtt voltak külföldön tengernél nyaralni ketten idén és tavaly is, millió közös képük van, minden hétvégén mennek együtt bulizni, kirándulni, stb.

Pasija egyiknek sincs, itt a suliba se igazán barátkoznak másokkal, gólyatáborba se voltak, sulis bulikra se jöttek még soha.

Vajon leszbik vagy csak ennyire jó barátnők? Mert bejönnek, különösen az egyik,de ha ez a helyzet nem égetem magam a próbálkozással.

Vélemény? Hogy derítsem ki diszkréten anélkül,hogy beégnék mi a helyzet?

2010. szept. 20. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Es ha azok akkor mi van? Ha ugyes vagy csinalsz egy harmast.
2010. szept. 20. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát de.. Sztem ez nem azt jelenti h lezbik :).

Lehet hogy már kiskoruk óta ismerik egymást,esetleg a két család jó barátságba van,és ezért vannak sokat együtt. Bár nemtudom.

2010. szept. 20. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Meg aztán nagyon sok a díszleszbi, akik úgy csinálnak, mert szerintük az menő, de nem azok.
2010. szept. 20. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne keveredj a korpa közé,mert megesz a két disznó.
2010. szept. 20. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Sister from another mother

Ha már fiúba is van^^

Ha fiú vagy, akkor hívd el randizni, ha lány, akkor meg menj el velük bulizni.

2010. szept. 20. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy ep leszbik,attol lehetnek meg bi-k vagy akar heterok is. :D
2010. szept. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!