Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg bejövök neki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bejövök neki vagy csak hülyül?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban, aki minden szünetben kacsingat és integet felém. Volt olyan is amikor nagy elánnal meséltem egy sztorit a barátnőimnek erre oda jött hozzám majd magára mutatott és rám és mosolyogva elment. Aztán(ami a tipikus pasi szokás -.-") egyfolytában a fenekemet nézi... Ezt én nem tudnám, csak a b.nőim értesítenek róla. Meg kérdezett vmi infót rólam az egyik osztálytársamtól.

Az ilyen helyzetekben általában tudok dönteni, de ez most annyira más, mi van, ha csak hülyül?

2011. jan. 14. 20:45
 1/6 anonim válasza:

Tipikus bunkó gyerek,aki csak baszni akar

Hülyül, hidd el :D

Ha egy éjszakás kaland kell,akkor arra pont jó,de ne várj tőle többet

2011. jan. 14. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:

pontosan

Kö:csög az összes fiú....

Énis az vagyok,de nem értem,hogy hogy lehetünk ilyen parasztok.

2011. jan. 14. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Mármint fiú vagyok énis nem kö_csög XD
2011. jan. 14. 21:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Elgondolkozok rajta. Utolsó: sejtettem xD
2011. jan. 14. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
De ha az összes fiú kötsög, és te is fiú vagy, akkor kötsög vagy... De tényleg elég nagy kötsög, ha már a saját szövegedbe is belezavarodsz! :DD
2011. jan. 14. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyébként lehet hogy kicsit félénkebb vagy bátortalanabb csajozás téren ezért mutogat neked!!

A feéknézéssel szerintem semmi gond nincs az teljesen normális!!

Lehet hogy felkéne venned msn-re vagy facebookon ráírni és kicsit puhatolózni??!!!

16/F

2011. jan. 14. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!