Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenki előbb tanul meg dugni, mint magyarul írni?
Már-már sírva fakadok, amikor a százezredik olyan kérdést olvasom, amiben a kérdező tragikusan szörnyű helyesírással leírja, hogy "figyuzatok én 13 vaok van csajom aki 12 non szeretyük egymást de nem tom micsályak mert én szüz vok ö meg már nem mert előtem volt 3 barátlya segícsetek"
Komolyan itt tartunk?
Nem is a 14-15 évesekre, hanem tényleg a 12-13 éves korosztályra gondoltam. Amúgy már azon is hanyatt dőltem, hogy negyedikig nem lehet buktatni, de hogy még a fogalmazás órákat is megszüntetik... És itt az eredmény.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1459..
Hát igen...eléggé elszomorító,hogy itt tartunk.Akár itt a gyk-n,akár más közösségi oldalakon a kommentelők elég nagy százaléka még hírből sem ismeri a magyar helyesírás szabályait.
Az olyanoktól,mint "vaok,naon,járlyon,weszíteni" stb...falra tudok mászni.Ezek közül is a legjobban a "v helyett w" típusú írás idegesít.Tipikus divatszöveg.
Az igaz,hogy a jó helyesíróknak általában érzékük is van hozzá,nem csak úgy tanulják,de a nyelvtanórákon is el lehetne sajátítani annyit,hogy 2 kib*szott mondatot le tudjon valaki írni helyesen.De itt jön megint képbe a divat,az idióta rövidítések,a "w"-vel írás,és sokan inkább ezt választják,mert ez "menőbb",mint szépen,helyesen,magyarul írni.
:D
Viszont szomorú, hogy ez tényleg így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!