Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete vesztettem el a szüzességem, nem használtunk gumit, de kihúzta mielőtt élvezte volna, most pénteken ugyanez volt a helyzet. Ma megjött a menstruációm, pont a 28. napon. Ugye nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
tudom h röhejes a kérdés, csak hallottam h megjött valakinek miután terhes volt.2009. febr. 1. 09:50
11/13 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok de 17 éves vagyok, és abszolút nem olyan kis hülye tyúk, mint amilyennek hisztek . tudom hogy veszélyes játék,de én bízom benne és kicsit a szerencsénkben is.
2009. febr. 2. 10:27
12/13 anonim válasza:
H bízol benne, meg a szerencsébe is, akkor mi a francnak irkálsz ide? Csináld ahogy akarod, ha tudod, hogy teherbe eshetsz az előváladéktól, de te bízol ebben meg abban meg stb. akkor menj csináld és ne kérdezz ha úgysem fogadod meg mások tanácsát.
13/13 anonim válasza:
Tanultál Te történelmet?Amikor végigvonultak először a német,majd az orosz csapatok Magyarországon? 1 éven belül,szerinted,hány félvér gyerek született??
Még az előváladéktól,ami csak csúszóssá tesz,attól is lehetsz terhes.Hát.....sok szerencsét!!!
De egy kis ész sem ártana!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!