Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete vesztettem el a szüzességem, nem használtunk gumit, de kihúzta mielőtt élvezte volna, most pénteken ugyanez volt a helyzet. Ma megjött a menstruációm, pont a 28. napon. Ugye nem vagyok terhes?
akkor nem hiszem, hogy terhes, vagy.
DE: miért vagytok ilyen felelőtlenek? megéri játszadozni? Sem neked sem a barátodnak nincs esze...
Hallottál már arról, hogy az ép eszű emberek védekezni szoktak? És arról, hogy a megszakítás nem védekezés? És arról, hogy 100 nőből 35 esik teherbe így "védekezve"? Honnan tudod, hogy beleesel-e abba a 35-be, vagy sem? Ez csak a szerencsén múlik...Kezdhetsz imádkozni...
Attól, hogy megjött, még lehetsz terhes, mivel vannak nők, akik terhesség alatt is menstruálnak.
mi az h fájt???
óvszerrel is próbáltuk előtte de azzal nem jött össze. honnan fogom tudni akkor hogy terhes vagyok-e vagy sem
Már ne haragugj,mennyi idős vagy? 11?
Ennyi eszed lehetne...én sem szerettem a gumit,de nem azt jelentette,h akkor nem húzott a barátom fel egyet...fogamzásgátlóra váltottunk... vagy normálisan csinálj vmit, v sehogy...
én is megszakításossal kezdtem
ma már nem tenném
nagyon nem
mondom nagyon nem
nem vagy terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!