Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK, melyik testalkat jön be jobban?
2011. jan. 13. 21:54
12/16 anonim válasza:
Az első egy puhapecsű tróger.
Én az atlétikus formára hajtok, szóval nekem a második képen levő Scott Adkins kicsit túl sok tömegben, bár a karjai kicsit aránytalanok pl a melléhez képest. Szóval szálkásságra olyan, de mondjuk -5kg.
13/16 anonim válasza:
1.
kicsit nagyobb pocakkal 17/L
14/16 anonim válasza:
Első. Másodiktól menekülnék. 31/N
15/16 anonim válasza:
Nekem is az első. De akkor minek is gyúrnak a fiúk?
(32)
16/16 anonim válasza:
A második s harmadik között valahol jön be nekik tapasztalat. Amúgy olyat is felrakhattál volna hogy kinek vastagabb a pénztárcája a 3 férfi közül a csajok arra manapság jobban tudnak válaszolni.:D:D28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!