Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi jön be inkább? A kerekebb arcú vagy a vékony, csontosabb arcú lányok?
Változó, illetve több mindentől függ.
Nekem egy vékonyabb jön be jelenleg, de már most elbaltáztam a gyámoltalanságom miatt. Pedig bejöttem neki... vagy még bejövök neki.
Oké, mutatok, csak most nehéz lesz elkövetkeztetni attól, hogy mennyire szép az illető a képen. Csak az arcformát kéne nézni.
[link] //www.women-hairstyles.com/images/round-face-hair.jpg&imgrefurl= [link]
//www.hairstylesforroundfacesblog.com/wp-content/uploads/2009/01/kclarkson.jpg&imgrefurl= [link]
[link] //www.totalhair.net/hair-styles/Celebrity-Hairstyles-Women/Mandy-Moore/Mandy-Moore-013282.jpg&imgrefurl= [link]
Vékony:
[link] //4.bp.blogspot.com/_30PRmkOl4ro/SeM171SDxhI/AAAAAAAANo0/8FqiCYyBoLk/s1600/halle_berry2_narrowweb__300x423,0.jpg&imgrefurl= [link]
[link] //img108.imageshack.us/img108/899/111d3cdfmr5.jpg&imgrefurl= [link]
[link] //www.veryglamour.com/pics/2008/temp/alessandra_ambrosio3.jpg&imgrefurl= [link]
biw=1280&bih=558
[link] //4.bp.blogspot.com/_L_UFREDJ5XU/TLhy-0TeMtI/AAAAAAAACaY/1AmB1b2D73E/s1600/alessandra_ambrosio_bluebi_big.jpg&imgrefurl= [link]
Így már értem. A kerekebb azrcűak sokkal "barátnőbb" típusúak, mint a vékony arcúak, a csontosak meg egyszerűen ijesztőek.
Durva, hogy H.B. mit művelt magával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!