Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordul, hogy a lány az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordul, hogy a lány az, aki csak "azt" akarja?

Figyelt kérdés

Olvastam már itt a neten róla, hogy a "csak szexet akartam tőled, semmi többet" ma már nem férfikiváltság, hanem nőknél is előfordul.

Vagyis összejön a páros, megtörténik az együttlét, majd utána a lány közli a tartósabb kapcsolatot remélő fiúval, hogy ne haragudjon, de ő most csak ennyit akart.

Valóban létezik ilyen?

2011. jan. 12. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

miről is?

csak nem szexkapcsolatot keresel?

én szívesen állok elébe (feltéve ha csaj vagy, ha srác kis komprumisszumokkal, de akkor is... XD)

2011. jan. 12. 20:24
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem, nem keresek ilyen kapcsolatot, csak kíváncsi voltam.

Egyébként szerintem elég egyértelmű, hogy srác vagyok.

2011. jan. 13. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Köszi a "like"-ot, kedves kérdező és örülök, hogy sikerült kielégítő választ adnunk a kérdésedre.

Amúgy, ha most nem lenne egy kedves párom, akivel már öt éve élünk együtt, vagy, ha szakítanánk utána egy ideig megint csak ilyen kapcsolatra állnék készen.

Azért, hogy újra egyenesbe jöjjek magammal és, hogy ne okozzak ezzel senkinek sem feleslegesen fájdalmat.

2011. jan. 13. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!