Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnek erotikaban dolgozni hogy tok bejutni? Es hol lehet jelentkezni? Es mik a feltetelek?
hogy tok?
Hát nem tudom, de mifelénk úgy szokták írni, hogy tudok.
hány éves vagy?
a szlenget se erted
meg en kulfoldon elek es kicsit nehezen megy a magyar te birka
külföldön élsz? de magyar vagy? akkor használd úgy ahogy előtte.
így a helyesírásod kb egy 15 éves emos kisfiú szintjén van.
a szlenget meg baromira nem szeretik, köztük én sem.
az meg nem igaz, hogy a vok tok, nem tudod kiírni helyesen...
te meg itt szorakozol
nem a kerdesre valaszol te paraszt
szoval kocc
lacik hogy te is egy bunko magyar paraszt vagy mint a tobbi
de csak elj a gettoban en meg elek a vidam kis extra eletem egy jobb orszagban :P
de csak elj a gettoban en meg elek a vidam kis extra eletem egy jobb orszagban :P"
Ha erotikában akarsz dolgozni, akkor ezek szerint még sem megy minden olyan jól az életedben abban a vidám kis extra külföldi országban;) Márpedig csak a legolcsóbb, leghülyébbek fordulnak ilyen dolgokhoz.
Mindenki magából indul ki. Amúgy meg nekem ne mond meg, hogy hova írjak, mert odaírhatok ahova én szeretnék nincs megszabva.
Még a helyesírásod is egy nulla, csodálkozol,hogy senki sem ír a kérdésedre?!
lacik hogy te is egy bunko magyar paraszt vagy mint a tobbi "
Miért lennék az? Mert azt várod, hogyha te megszólalsz" akkor a többi embernek kuss? Ugyanúgy elmondom a véleményemet, ahogy te teszed, úgy én is elfogom mondani mi nyomja a szívemet ;) Attól még nem vagyok paraszt. max te lehetsz az, mivel te mondtad ki előszőr.
kicsi csira hat elhiheted hogy elvok anyagilag rendesen de mar unom az unalmas melokat!!!
es en leptem hogy a csira kormanyod ne eloskodjon rajtam hanem rajtad fog mert nulla vagy p+csfej!!!
amit te kerese honap alatt en azt 1 honap alatt :P jobb itt a fizetes mint getto Magyarorszagon!!!!
es az elso havi fizetesembol fasza verdat vettem :P
ha ha ha ha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!