Valaki tud Debrecenben behajtó cégeket? és hogyan lehet jelentkezni oda? Mik a feltételek, és menyit keres 1 behajtó?
ha eddig még nem utáltak, nyugodtan
pont olyan híre van egy behajtónak, mint egy apeh ellenőrnek
A behajtók általában nem fix fizetéssel dolgoznak, hanem, jutalékos rendszerben. Vannak nagyobb behajtó cégek is, akik teljes munkaidőre alkalmaznak, azonban ők már referenciákat is kérnek. Debrecenben van behajtó cég, de nem fogom megadni az elérhetőségüket. Ha komolyan gondolod, úgyis rájuk találsz.
Azonban ettől gusztustalanabb munkát nem igazán lehet lelni. Így ha testi erővel vagy a kiállásoddal akarsz pénzt keresni, akkor végezz el egy 3-6 hónapos biztonsági őr tanfolyamot és jelentkezz egy munkaközvetítő céghez. Ők találnak neked rendes, tisztességes munkát rövid időn belül.
A legjobbakat!
Gondolom bírósági végrehajtókra gondolsz.. Hát nekem van jó pár ebben a szakmában dolgozó ismerősöm. Tényleg jutalék rendszeres a fizetésük. vagy is van egy fix, plusz amennyit behajtanak abból a jutalék. Ha jól tudom. És jó sokat keresnek.1 hét alatt megkeresi azt amit én 1 hónap alatt..
Amúgy meg kell hozzá élőképzettség.. jogi egyetemen van egy szak. pl Pécsen. Google-zz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!