Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek eljönne velem? El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek eljönne velem? El engednék a csajomat a szülei nyaralni?

Figyelt kérdés
Anyukámat rászedem hogy Lindáékhoz mennyünk el 2011 nyarán megyünk nyaralni és én csajom nélkül sehová nem megyek.Buszoznánk Zir-Veszprém-Pécs-Sellye vissza irás Zirc Pécs 4 óra Sellye és Pécs 50 km. 6-7-8 óra az út busszal átszálásal 90 km körülbelül a távolság.
2011. jan. 11. 15:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nem bunkoság,aha igen igy van az a gyerek vagyok.fogalmazásom nehéz mostanába mert a barátnőmhöz elmegyek találkozzak minél töbször,aggodom és féltem is őt szoval.
2011. jan. 11. 16:13
 12/22 A kérdező kommentje:
Csak azt mondtam hogy 2011-2012-ben hány éves leszek én és a barátnőm.Féltem őt szeretem még reménykedek hogy el engedik velem mert az ő családja szerint szép meg jó vagyok okos elfogadtak amilyen vagyok.
2011. jan. 11. 16:21
 13/22 haggyámán ***** válasza:

Persze, nincs veled gond. De attól függetlenül továbbra is egy fiatalkorú kislányról beszélünk.

Sajnálom, de ha az én gyerekem lenne, 13 évesen egészen biztosan nem engedném el, akárhogy beszélhetne rá az anyukád. És ne legyél szomorú, ha esetleg tényleg nem engedik el! Lehetőleg minél többször találkozz vele. Amikor találkozol vele, ne csak vele legyél, nyugodtan lehetsz a szüleivel is egy keveset és beszélgethettek mindenféléről, te is kérdezgetheted őket.

Az a lényeg, hogy lássák, te ezt komolyan gondolod. :)

2011. jan. 11. 16:44
 14/22 A kérdező kommentje:
eLŐZŐ OKOSAT MONDASZ: TUDOM KISKORU DE AZ ESZE OLYAN MINT EGY 13-14 ÉVESÉ fejemre nem fog nőni 2 év múlva.Nővérét és a barátnőmet ismerem. Szüleivel beszélgetek talizok vel töbször is meg minden. Remélem saját felelőségre elengedik, Mjad kiderül június május körül megirom nektek mi lesz.
2011. jan. 11. 16:59
 15/22 anonim válasza:
Akkor most találkoztál már a Lindával, vagy nem?
2011. jan. 11. 17:15
 16/22 A kérdező kommentje:
az év fordulonkon fogunk. előző:nem
2011. jan. 11. 17:58
 17/22 A kérdező kommentje:
nem találkoztam a Lindával egyszer sem sajnos
2011. jan. 11. 19:46
 18/22 anonim válasza:
És látni láttad már, hogy hogy néz ki? Beszélgettetek már sokat?
2011. jan. 12. 17:41
 19/22 A kérdező kommentje:
msn-nen meg kuytavilágon sokat beszéltünk több hónapon át minden nap miota megismerketünk töbször is. küldöt 1 képet farsangi buli előtt készült kép rola.Sulija honlap cimét nem tudom meg csajom teloszámát email cimét. Anyut rászedem mennyünk el hozzájuk.
2011. jan. 12. 17:45
 20/22 anonim ***** válasza:

Te jó ég tuti nem engedik el... alapból, ha szereted a barátnődet, hogy mondhatod hogy A CSAJOM??!! szerintem ez nagyon b.nkó, én haragudnék a barátomra ha így beszélne rólam... jah és még a kérdéshez hogy az anyja helyében sehova nem engedném el. mind tudjuk, mit akar egy 16 éves magadfajta gyerek.

17/L

2011. jan. 16. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!