Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek eljönne velem? El engednék a csajomat a szülei nyaralni?

Persze, nincs veled gond. De attól függetlenül továbbra is egy fiatalkorú kislányról beszélünk.
Sajnálom, de ha az én gyerekem lenne, 13 évesen egészen biztosan nem engedném el, akárhogy beszélhetne rá az anyukád. És ne legyél szomorú, ha esetleg tényleg nem engedik el! Lehetőleg minél többször találkozz vele. Amikor találkozol vele, ne csak vele legyél, nyugodtan lehetsz a szüleivel is egy keveset és beszélgethettek mindenféléről, te is kérdezgetheted őket.
Az a lényeg, hogy lássák, te ezt komolyan gondolod. :)

Te jó ég tuti nem engedik el... alapból, ha szereted a barátnődet, hogy mondhatod hogy A CSAJOM??!! szerintem ez nagyon b.nkó, én haragudnék a barátomra ha így beszélne rólam... jah és még a kérdéshez hogy az anyja helyében sehova nem engedném el. mind tudjuk, mit akar egy 16 éves magadfajta gyerek.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!