Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem a páromat, ha behatol?
1 éve vesztettem el a szüzességem vele és úgy igazán soha nem volt jó a szex. Barátnőimmel beszélgettem és nekik sem az igazi...MIért van ez? ennyire rossz lenne az ágyban a párom? vagy velem van gond? Néha ha előtte, orgazmusom van(csikló) akkor jó, de ha nincsen, akkor alig alig érzem...Róla azt kell tudni, hogy nem sül el 2 perc alatt és nem is 8centis oda lent. Mi lehet a gond?
19/L
Szerintem vagy túlságosan nedvesedsz, vagy nem elég feszes a hüvelyizomzatod, vagy nem elég jó az előjáték. Próbáljátok ki, hogy addig húzzátok az előjátékot, hogy majdnem elérd az orgazmust és csak ekkor hatoljon be.
26/N
Szerintem próbáld ki a Kriston-intim tornát. Egyrészt javul a hüvelyed izomtónusa, másrészt megismered, irányítani, mozgatni tudod általa, harmadrészt javul a vérellátása, ami kedvezően hat a szexuális ingerek fogadására.
26/N
bizony.. a vastagság lesz a bibi vagy te vagy tág.. sajnállak hogy nem jó a szex neked:( barátnőm már az 1. szexnél elélvezett hüvelyileg..(szűz volt) azóta is mindig legalább 2-3szor..
Nem tudom mit tanácsolhatnék.. nem illetek össze ilyen téren 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!