Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány tetszik nekem de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány tetszik nekem de nem merek odamenni hozzá mit csináljak?

Figyelt kérdés
19 éves vok még nem volt barátnőm és attól tartok h van barátja, elküld a fenébe , nem tetszem neki(nem vok az a tipikus szépfiú ha értitek mire gondolok), és h összeakad a nyelvem ( bár ezen próbálok felülkerekedni). Egyébként még nem ismerjük egymást de elég gyakran látom 1 fősulira járunk
2009. jan. 30. 11:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sorstárs folyt:

AZt pedig ki lehet deríteni, hogy van-e barátja. Menj fel iwiwre és nézd meg az állapotát, ha pedig az nincs kiírva, akkor a képeit. Általában szoktak kitenni az emberek a párjukról képet, persze ez nem 100%,de nézd meg.

2009. jan. 30. 14:22
 12/12 anonim ***** válasza:

egyszer osztálykiránduláson voltam, egy múzeumfélében nézelődtünk..a barátnőim máshol jártak, én meg addig egyedül bámészkodtam.egyszer csak észrevettem, hogy valaki néz..egy fiú volt az..zavarba jöttem, lesütöttem a szemem, mentem tovább..ez még megismétlődött párszor, majd amikor mentünk vissza a buszhoz, megint megláttam, hogy figyel, és rákérdeztem, hogy mi olyan érdekes rajtam, hogy piszkos a ruhám, vagy mi? a válasz: csak tetszel. :).

hát..ennek annyira megörültem, hogy kishíján megölelgettem a srácot, pedig annyira nem volt az esetem..de még most is gyakran eszembe jut, hogy mennyire aranyos volt ez tőle.ha nem lenne barátom, szerintem számot cseréltünk volna.

szóval szerintem nyerő az őszinteség.

2009. jan. 30. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!