Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
nem vagy ronda, de azt a nyomi frufrut felejtsd el... béééééna
37/N
Oldalfrufru ... csak ennyit tegyél meg magadért.
Szerintem helyes vagy. Pár év és még szebb leszel.
Egy 13 éves fiú véleményével meg ne foglalkozz. Nem szokásuk azt látni szépnek ami valóban az.
23:08 köszi
Amúgy én már szerettem volna oldal fufrut, de nem állna jól a fodrászom szerint... :(
akkor nem jó fodrászhoz jársz. teljesen átlagos az arcod, csak nagyon előnytelen a hajviseleted.ez volt a legelső észrevételem. egy kicsit tényleg kellene ritkítani, vékony oldalfrufru, és a hosszon is kellene állítani, vágni kéne pár centit, nem ilyen határozott vonalú, hanem játékos, bohókás frizu kellene neked!!! meg ha engedik a szüleid, egy kis szőke melírt is elbírna!!!!
Hidd el sokat számít, és egyből máshogy fogod érezni magad!
nem vagy annyira ronda, csak túl átlagos. nincs benned semmi klönleges.
am a kérdésedre a válasz igen.
Dehogyis vagy csúnya! Nem szabad, hogy így vélekedj magadról! Bájos arcú 13 éves kislány vagy, aki most állandóan a külsejével van elfoglalva. Ez így normális. :)
Mosolyogj sokat, legyél magabiztos és vidám!
hát, a hajaddal tényleg kezdj valamit, mert ez így borzalmas
14/L
Teljesen átlagosan nézel ki! :) Nem vagy csúnya!
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!