Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell egy szerető fiú! Mit csináljak?
Nagyon-nagyon jó lenne egy fiú, akivel szeretnénk egymást. És lenne kivel szeretgetni egymást, ölelkezni, csókolózni. Egy ideje állandóan ez jár az eszemben, hogy mikor lesz már egy pasim, akitől ezeket megkaphatnám.
Persze a környezetemben van 1-2 fiú, aki tetszik nekem, és el tudnám vele képzelni ezeket a dolgokat. :)
De nem vagyok egy kezdeményező típus, mit tegyek, vagy ne tegyek?
14/L
J válasza
Kezdetnek mosolyogj az emlitett fiu(k)ra köszönj neki. aztán beszélgetés a többi meg majd jön magátol.
Szoktam mosolyogni, meg köszönni is neki. És néha ő is visszamosolyog. :)
De tovább nem merek lépni. :(
nekem meg pont egy ilyen lány kéne mint Te:)
csak az a bökkenő h tuti h még csak véletlenül se egymás közelében lakunk, ill. kicsit fiatal lennél hozzám(19vagyok), de majd csak összejön:)
Köszi a válaszod!
Csak az a bökkenő, hogy általában kedvesen beszélek velük, nem is vagyok nagyképű, sőt mosolyogni is szoktam, de semmi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!