Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Magamat hülyítem? Meg fogok őrülni? Adjatok tanácsot! (lent)
Ezen az oldalon több kérdést is felraktam már egy bizonyos személyről aki nekem nagyon tetszik de marha sok a korkülönbség(25 év)
Már nem látom 1 hónapja valószínűleg nem is fogom, de ki tudja úgy érzem még fogom.
Van egy másik korombeli srác akibe 8 éves szerelmes vagyok.
Miután nem láttam az idősebb srácot, beletörődtem h jó lesz ez így, rákoncentráltam a korombeli fiúra, már azt vártam vele mikor jövök össze.
Valamelyik nap láttam a fiatal fiút és teljesen odáig voltam érte.
Este lefekvés előtt csak egy pillantra eszembe jutott az idősebb.
De akkor semmit nem éreztem.
VELE álmodtam és az álom mindent megváltoztatott.
Megint elkezdtem iránta érezni valamit.
Egyszerűen ha látok egy idősebb 40-es férfit egyből ő jut az eszembe.
Viszont a fiatalabbal is jól érzem magam.
Mi lehet velem?
2 embert szeretek?
SOS
Mindenkibe máskét szeretsz bele!Mint ahogy mindenkiben mást lehet megkedvelni...
Amugy én azt mondom hogy dilidoki->apasági komplexus...
Egy lány elkövetett olyat hogy idősebbnek szült gyereket ..szal azóta eltelt pár és és öregebb let az idős is és a lányból nő lett aki már a friss húsra is rágerjedt....
Érted ugye???
Üdv!
köszi a válaszokat!
azért vonzódok az idősebbhez mert bókol nekem simogat megfogta a kezem...és annyira jol esett, és éreztem hogy nem azért ölelt át meg fogta meg a kezem mert ágyba akar vinni...nincs jó alakom nem vagyok szép bár sokan mondják hogy hülye vagyok, igenis szép vagyok.
és nekem ez nagyon tetszik hogy egy ilyen idős pasinak tetszem...és annyira hiányzik ha nincs velem vagy ha nem látom..és ezért vagyok ki..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!