Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már ott tartok, hogy leszbikus leszek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Az osztálytársaim azt hiszik, hogy már nem vagyok szűz, valaki terjeszti. Semmi valóság alapja nincs, még fiúm se volt. Mindössze jóba vagyok a fiúkkal, és tesóm ex-barátjával jóba vagyok, és vele aludtam egyszer, olyan mintha a testvérem lenne. Mindent megbírunk beszélni. Az a gond hogy az oszt.társak azt hiszik hogy tőle elvesztettem, pedig én nem is híreszteltem. És még az a nagy helyzet, hogy igazán szeretnék valaki normálisat, de olyat akit én is szeretek. Sokan akarták már hogy legyek velük együtt, nekem soha nem volt meg az a vonzalom. Nincs olyan akivel ez lenne. Viszont van egy-két olyan lány akire mondom h jaj de jól néz ki, meg ilyenek. És nem azért mert jóba vagyunk. A szüleimnek, nem mondom el, mert kb. kitagadnának (nem fogadják el az ilyet vagy ehhez hasonlót -véleményem szerint- ). Lehet hogy enyhe szükség érzetem van, vagy én nem tudom, de kikészülök!2011. jan. 4. 19:43
12/14 anonim válasza:
14 évesen nem kell máris mindenkivel megdugatnod magadat csak mert azt mondják, másik meg attól hogy megnézed milyen a másik lány alakja nehogy már leszbi légy, lehet csak hasonlításképp nézegeted csak még magad sem tudod
13/14 anonim válasza:
én is gondolkodtam már ezen. sok csalódás, mindig a nyomorékok(szó szerint) találnak be... :/ se testi, se lelki vonzalmam nincs az ilyenek iránt... :/
18L
14/14 A kérdező kommentje:
Nem megdugatni akarom magam, hanem olyas vkit találni, aki nem csak azt akarja tőlem! Olyat aki szeret!
2011. jan. 5. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!